Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-تهیه کننده سریال «دادستان» گفت: مضمون سریال «دادستان» و بحث عدالتخواهی چیزی نیست که ما بخواهیم به سادگی از آن بگذریم، من فکر می‌کنم یکی از موفقیت‌های جدید صدا و سیما این خواهد بود که به دنبال چنین موضوعات بکری می‌رود.

محمد خزاعی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون درباره احتمال موفقیت سریال «دادستان» و امکان بوجود آمدن حواشی پیرامون اثر گفت: واقعیت امر حواشی به هیچ عنوان برای ما مهم نیست، مهم آن است که حرفمان را درست بزنیم، تمامی گروه تولید و سیما فیلم در یک راستا حرکت می‌کنیم، ما امیدواریم که آستانه تحمل مسئولین کمی بالاتر باشد، امیدوارم مجموعه را زود قضاوت نکنند، بگذارند تمامی قسمت‌ها پخش شود تا خودشان متوجه شوند جمع بندی این سریال به نفع کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مضمون سریال «دادستان» و بحث عدالتخواهی چیزی نیست که ما بخواهیم به سادگی از آن بگذریم، من فکر می‌کنم یکی از موفقیت‌های جدید صدا و سیما این خواهد بود که به دنبال چنین موضوعات بکری می‌رود، به سراغ چنین سوژه‌های درستی رفتن باعث می‌شود که رخوت بوجود آمده در برخی از آثار از بین رفته و مردم بار دیگر با اشتیاق آثار را دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: برای تماشای گزارش پشت صحنه سریال «دادستان» اینجا کلیک کنید

این تهیه کننده و سینما اذعان کرد: وقتی ما با بسیاری از روایت‌ها فاصله می‌گیریم و بعد سراغ آن‌ها می‌رویم آن موضوعات کهنه شده و تاثیر خود را از دست می‌دهند، تلویزیون تا به امروز کمی نسبت به اتفاقات پیرامون دست به عصا سریال تولید کرده است، امروز می‌بینیم که تلویزیون روند بسیار خوبی را شروع کرده و به سراغ سوژه‌های تازه و ناب می‌رود، در هر صورت ممکن است این سریال حواشی داشته باشد.

وی با اشاره به احتمال حاشیه سازی پیرامون سریال «دادستان» افزود: مطمئن باشید هیچ حاشیه‌ای برای ما مهم نیست و مهم درست رساندن پیام اثر به مخاطب است. مطمئن باشید که سریال «دادستان» یکی از متفاوت‌ترین آثاری است که مخاطب از مسعود ده نمکی می‌بیند، این سریال کمدی نبوده و کاملا جدی و ژانر پلیسی دارد، از این جهت شاید دادستان برای خود ده نمکی هم اتفاق بسیار تازه‌ای باشد.

خزاعی درباره احتمال ساخت نسخه سینمایی «دادستان» اضافه کرد: داشتن نسخه سینمایی از سریال «دادستان» از همان ابتدای راه مد نظر ما بود، اما باید ببینیم که وضعیت سینمایی کشور طی ماه‌های آتی چگونه است، با توجه به ادامه بیماری کرونا و وضعیت استقبال مخاطبان از سینما ممکن است در هنگام پخش سریال ما نسخه سینمایی «دادستان» را به صورت «وی او دی» وارد شبکه نمایش خانگی کنیم.

وی در همین رابطه ادامه داد: زیرا وضعیت سینما به هیچ وجه مشخص نیست و طبق پیش بینی‌ها خوشبینانه سینما از خرداد سال آینده به شرایط عادی بر می‌گردد. از سویی تعداد بسیار زیادی در حال حاضر در صف اکران قرار دارند، به همین دلیل تصمیم برای اکران سینمایی و یا پخش آنلاین دادستان در مرحله بعدی تولید این اثر قرار دارد.

وی درباره حفظ پروتکل‌های بهداشتی در پشت صحنه دادستان اظهار کرد: ما همواره یک پزشک در پشت صحنه سریال داریم، توزیع ماسک، تب سنجی و ضدعفونی از جمله کار‌های روزانه ماست، تاکنون هر ده روز هم یک تست کلی داشتیم تا بتوانیم در بهداشت کامل اثر را جلو ببریم. به محض بروز کوچترین علایم تمامی گروه تست می‌شوند، زیرا مهمترین دغدغه ما این روز‌ها سلامتی افرادی است که با ما کار می‌کنند.

این تهیه کننده سینما و تلویزیون ادامه داد: در هر صورت دادستان پروژه‌ای بزرگ است و ساخت چنین پروژه‌ای سختی‌های خودش را دارد، به طور نسبی هر روز نزدیک به ۳۰۰ هنرور در کار حضور دارند، در شرایط کرونایی طبیعتا این تعداد افراد تولید سخت تری را برای ما رقم می‌زنند، اما ما تمام سعیمان را می‌کنیم که تمامی نکات بهداشتی رعایت شود، تاکنون هیچ فردی از گروه به بیماری کرونا مبتلا نشده و امیدوارم که تا انتها نیز این مشکل پیش نیاید.

وی درباره ادامه تولید دادستان در کشوری دیگر اضافه کرد: تولید و فیلمبرداری دادستان در داخل کشور یک ماه دیگر ادامه دارد، پس از آن گروه برای ادامه فیلمبرداری وارد کشور دیگری می‌شود.

خزاعی درباره بودجه ساخت سریال «دادستان» افزود: دادستان با همان بودجه‌ای که تلویزیون تامین کرده ساخته می‌شود و هیچ اسپانسری ندارد، شاید در برخی پرداختی‌ها مشکلاتی وجود داشته باشد، اما به عنوان تهیه کننده تمام سعی من این بوده که هیچ مشکلی در گروه پیش نیاید، حضور اسپانسر در یک پروژه تلویزیونی مشکلات و چالش‌های خودش را به همراه دارد، تنها بودجه ساخت دادستان از سوی تلویزیون تامین شده و خوشبختانه تا امروز همکاری و حمایت خوبی هم از ما صورت گرفته است.

این تهیه کننده سینما و تلویزیون درباره زمان پخش سریال «دادستان» اضافه کرد: تصمیم ما بر پخش این سریال در زمستان سال جاری است و سعی می‌کنیم برای این اتفاق تصمیم گیری جدی داشته باشیم، حال اینکه تلویزیون ترجیح بدهد اثر در دهه فجر پخش شود و یا جزو کنداکتور نوروزی باشد، جزو تصمیمات صدا و سیما خواهد بود. اما ما تا اواخر دی ماه پروژه را تحویل تلویزیون خواهیم داد.

وی درباره احتمال حضور بازیگران جدید در سریال دادستان خاطرنشان کرد: فهرست بازیگرانی که تاکنون منتشر شده فهرست کامل نیست، چند بازیگر خارجی و داخلی به دادستان اضافه خواهند شد که طی هفته آینده معرفی خواهند شد، در مجموع دادستان نزدیک به ۱۲۰ بازیگر خواهد داشت که از این میان برخی از جوانان تئاتری که تاکنون سابقه حضور جلوی دوربین نداشته اند در کنار ۲۰ بازیگر مطرح سینما و تلویزیون بازی می‌کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سریال دادستان محمد خزاعی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سریال دادستان محمد خزاعی تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمد باقر قهرمانی و حجت الاسلام و المسلمین حسین رحیم‌زاده ده نفر عضو هیئت انتخاب این رویداد استارت آپی هستند که قرار است آثار منتخب آنرا تعیین کنند.

در معرفی فعالیت‌های هنری این افراد چنین آمده است:


پوران درخشنده:
فیلمساز، نویسنده، تهیه کننده و کارگردان ایرانی متولد کرمانشاه است که از سال ۱۳۶۵ فعالیت خود را آغاز نمود و در دانشگاه صدا و سیما با گرایش کارگردانی تحصیل کرد. از نمونه آثار او می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، زیر سقف دودی، بچه‌های ابدی و شمعی در باد اشاره کرد.

مهدی سجاده‌چی:
فیلمنامه‌نویسِ سینما و تلویزیون، متولد تهران در سال ۱۳۴۰ است. وی کار فیلمنامه نویسی در سینما را از سال ۱۳۶۸ با «پاتال و آرزو‌های کوچک» با همکاری «مسعود کرامتی» آغاز کرد و در ادامه فیلمنامه آثار دیگری همچون سوفی و دیوانه، روز سوم، قاعده بازی و هفت سنگ را نیز نوشت. سجاده‌چی در حال حاضر رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

محمود اربابی:
مدرس دانشگاه و نویسنده سینما و تلویزیون است. از مهم‌ترین آثار او فیلم زندگی با چشمان بسته و فیلم حکایت عاشقی است.

رضا حیدرنژاد:
متولد تبریز در سال ۱۳۳۳ است و فعالیت‌های سینمایی خود را از سال ۱۳۵۲ آغاز کرد. او فارغ‌التحصیل سینما از مجتمع دانشگاهی هنر و همچنین مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است. نویسندگی فیلم سینمایی روی خط مرگ برعهده او بوده است.

مهدی احمدی:
متولد آذر ۱۳۴۵ در تهران، سینما و تلویزیون است. او فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنر است. نقاشی را از سال ۱۳۶۳ شروع کرد و تا کنون در بیشتر از سی نمایشگاه نقاشی شرکت داشته‌است.

هومان فاضل:
فارغ التحصیل رشته تئاتر و نویسنده و کارگردان مجموعه‌های رنگین کمان، حرف آخر، ماجرا‌های قلقلی، ذره بین، جنگ کتاب و نویسنده فیلمنامه مجموعه «نامه‌های بالدار» است. یکی از مهم‌ترین کار‌های او فعالیت در سریال آسمان من به کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سودابه بیضایی، الهام چرخنده، ویدا جوان و حمیدرضا عطایی است.

علی موذنی:
وی متولد تهران سال ۱۳۳۷ است. لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران دارد و از جمله نویسندگانی است که کار نوشتن را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کند. وی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند. در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته‌است.

مصطفی رستگاری:
متولد ۱۳۵۷ تهران و دارای دکترای فلسفه هنر است. از جمله آثار او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی "چهل سالگی"، "لطفاً بدون گناه"، "به یاد بیاور" و آثار ویدئویی"ما هنوز زنده‌ایم"، "بلند گریه کن"، "تن‌ها خودت مانده‌ای"، "بالا بلند" و سریال "به دنیا بگویید بایستد" و "لیلی کجاست" اشاره کرد.

محمدباقر قهرمانی:
او متولد تهران و کارشناسی فیلمنامه نویسی رادیو تلویزیونی، کارشناسی ارشد رادیو و تلویزیون و دکترای تئاتر و فیلم است. عضویت در گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شورای سیاستگذاری مرکز تئاتر مولوی، کمیته بررسی رشته تئاتر کودک و نوجوان، معاون روابط بین الملل دانشگاه تهران و سرپرست دانشکده هنر‌های نمایشی و موسیقی از جمله سوابق علمی و اجرایی او است.

حسین رحیم‌زاده:
تحصیل در حوزه علمیه قم، مدرس علوم قرآنی و نهج‌البلاغه، دارای سابقه مدیریت و مشاوره و کارشناسی گروه‌های برنامه ساز تلویزیونی و فیلم و سریال در صدا و سیما و عضویت در شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سوابق حجت الاسلام حسین رحیم زاده است.

گفتنی است رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی با هدف کمک به ارتقای کمی‌و کیفی فیلمنامه نویسی، شناسایی و معرفی ایده‌های خلاقانه در فیلمنامه‌نویسی، معرفی استعداد‌های فیلمنامه نویسی در سطح کشور و زمینه سازی برای حضور و تبادل دانش و تجربه نیرو‌های خلاق و مستعد کشور خرداد ماه سال جاری در تهران و توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • درخواست مخاطبان برای تولید نون‌ خ ۶
  • حرف‌های سلمان نون خ با مردم در ساختمان صدا و سیما |‌ ویدئو
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند